Eerste projectboek Zuid West 380 kV Oost online

Delen via:   
21 / 12 / 2017

Het eerste Projectboek 'Samen aan de slag naar een definitieve verbinding' kunt u nu lezen. Het Projectboek kan worden gelezen als een uitgebreide nieuwsbrief over het proces dat we samen met u doorlopen in de aanloop naar de nieuwe hoogspanningsverbinding van Rilland naar Tilburg. U leest alles over de voortgang van het ontwerpproces en de discussies en aandachtspunten.
 
In Projectboek 1 staan de optimalisatieopgaven centraal: wat kan er verbeterd worden aan het tracé? Hiermee gaan we vanaf begin 2018 aan de slag. Een volgende editie verschijnt tegen de zomer van 2018. Dan geven we een toelichting op de eerste onderzoeksresultaten en afwegingen.

U vindt het Projectboek hier. Om het document te openen heeft u Adobe Acrobat nodig. Dit programma kunt u gratis downloaden. Wij adviseren u dit document niet te bekijken op mobiele apparaten, daarvoor is het bestand te groot. De volgende nieuwsbrieven verschijnen in de vorm van een onlinemagazine waardoor dit wel mogelijk is.
 
Reacties
Wilt u reageren, neemt u dan contact op met onze omgevingsmanagers. Tijdens de kerstperiode zijn zij via e-mail te bereiken. Na 1 januari ook telefonisch 
Antje Tenhaaf: Antje.Tenhaaf@tennet.eu of 06 22236924
Jochem Dijkshoorn: Jochem.Dijkshoorn@tennet.eu of 06 23487612
 
In contact
Om u ook in de toekomst goed op de hoogte te houden, ontvangen wij graag uw e-mailadres. U kunt dit doen door zich via deze website aan te melden voor de digitale nieuwbrief.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.